Her er der plads til alle

Bornholms Efterskole primære målsætning er at flytte vores elever både fagligt og menneskeligt. Vi forventer derfor, at alle kommende elever har været til rundvisning og personlig samtale inden man søger om optagelse på efterskolen. Vi afholder også en række camps hen over skoleåret, som giver mulighed for at opleve skolen hen over et døgn. Se mere om efterskolecamps på denne side.

Vi vil gerne behandle vores elever forskelligt, da alle kommer til os med forskellige interesser, faglige mål og fremtidsplaner. Derfor er din handleplan individuel og tager afsæt i dig og dine behov og mål. Vi vil i fællesskab arbejde mod, at du når dine målsætninger og løbende evaluere på, hvordan det går og måske justere undervejs.

På Bornholms Efterskole har vi særdeles gode erfaringer med holddelt undervisning. Vi gennemfører en stor del af den boglige undervisning med 8. og 9. og 10. klasser integreret på samme hold, for at give dig input og udfordringer, hvor du har behov og motivation for det. Når vi nærmer os sommerens afsluttende prøver målretter vi undervisningen til FSA og FS10 prøverne.

For alle fag – boglige så vel som ikke boglige – gælder det, at vi gerne vil levere en fagligt udfordrende og varieret undervisning, der er afvekslende og inddrager eleverne på bedst mulig måde.

For alle elever gælder det, at vi har en times fælles studietid tre gange om ugen, hvor man kan få hjælp og vejledning til semesterets porteføljeopgaver, som skal afleveres 4 gange om året. Vi forventer, at man arbejder med sine opgaver og afleveringer, men justerer gerne i forventninger i forhold til den enkelte elev, så alle oplever at komme i mål og yde sit individuelle bedste.

Efterskolecamp

Vi afholder efterskolecamps i løbet af året, hvor du har mulighed for at komme på besøg og afprøve livet som elev på Bornholms Efterskole på to dage. Programmet vil byde på smagsprøver af skolens hverdag og du vil fx kunne prøve at klatre og rapelle, filme dagens udfordringer og afprøve dine evner i at klippe og redigere det filmede. Det hele sammen med og under kyndig vejledning af vores nuværende elever.

Kontakt os for at høre mere og tilmelde dig efterskolecamp

Besøg os eller mød os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at besøge skolen eller høre mere. Vi opfordrer altid til at besøge skolen og tage en samtale, før man beslutter sig for at søge om optagelse.
Man har også mulighed for at møde os andre steder. Fx tager vi til Hareskoven på efterskolernes dag og giver en smagsprøve på Bornholms Efterskole, med personlige samtaler og mulighed for en tur på mountainbike i omgivelser der ligner skolens. Desuden kan du møde os på messer og lignende.

Følg med på vores Facebookside for at se hvornår du kan møde os

file-2 copy

Statsstøtteskema

Individuel

Individuel supplerende støtte

Skal du være med næste år?

Tilmeld dig et skoleår på Bornholms Efterskole