Jesper Olsen

Hvem er Jesper?

Jeg har efter mange år endelig fundet roen i mit liv på vores smukke klippeø. Her lever jeg privat et liv i en stor, sammenbragt familie, og vores liv er indrettet sådan, at naturen og udeliv samt en masse idræt er en naturlig del af vores dagligdag. Naturligheden og  entusiasmen for et aktivt liv, og med balance og ro i sindet, er egenskaber som jeg i høj grad synes jeg kan overføre til de unge. Dertil kommer at jeg vægter et fagligt højt niveau, og jeg kan godt lide at løfte eleverne baseret på deres egen nysgerrighed og vilje til at blive klogere på livet.
Jeg har stor undervisningserfaring og dette på baggrund af en stor og bred uddannelsesmæssig baggrund, der bl.a. også har gjort at jeg i flere år har arbejdet i andre brancher end i skolemiljøet, eks som sundhedskonsulent og projektleder.
Min bedste tid som lærer er, når jeg efter en lang dag ude på en mtb-tur sammen med eleverne kan tænke: “Hold da op, det her får jeg penge for !” Forstået på den måde, at passion og job flyder ud i et og det er fedt!
Jeg underviser i historie, samfundsfag, idræt, dansk og er linjefagslærer.

Skriv mail