MTB Instruktøruddannelse

Instruktøruddannelse på Bornholm

MTB – Instruktøruddannelse

Bornholms Efterskole vil i uge 27 danne ramme om en ny instruktøruddannelse, som udnytter de unikke muligheder for mountainbikekørsel, øen tilbyder.

Uddannelsen vil udvikle dit tekniske og fysiske udgangspunkt og samtidig give dig inspiration og værktøjer til at lære dem fra dig igen. Du vil lære at lede en gruppe sikkert gennem den danske natur, kunne agere i tråd med de udfordringer, du møder og give dig inspiration til at fortsætte arbejdet på dine lokale spor eller i den lokale klub.

Undervisningen vil blive varetaget af Christian Terry og Troels Bernth, der er nogle af Danmarks bedste mountainbikerkørere og står bag både DGI’s og Paul Petersens mountainbikeuddannelser.

Uddannelsen ligger fra mandag til fredag uge 27 – nærmere bestemt d. 3 – 7. juli 2017.

Prisen er 4500,- pr. person inkl. mad (drikkevarer tilkøbes), transport fra Ystad, indlogering, undervisning og uddannelsesbevis.

Forhåndstilmelding i boksen til højre og betaling senest 31/5 2017.

Der er plads til 20 deltagere og tilmelding sker ved at udfylde kontaktoplysningerne nedenfor. Detaljer om transport (evt. samkørsel) og andre praktiske detaljer, vil du blive kontaktet om efter tilmeldingsfristen.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig her!