Rasmus Kvist

Hvem er Rasmus?

Jeg har været ansat på skolen siden august 2012, hvor jeg har fungeret som underviser og kontaktlærer og blandt andet stået i spidsen for at udvikle skolens medielinje.

I 2016 blev jeg ansat som skolens forstander. Det lå måske ikke i kortene, da jeg blev ansat fire år tidligere, men ejerskabet til skolen var igennem årene  blevet enormt og jeg føler at skolen er blevet “en del af mig” – og omvendt.

Energien og lysten til at drive efterskole er kæmpestor. Jeg glæder mig hver dag over, at kunne udvikle skolen og udnytte det fantastiske potentiale der ligger i dens omgivelser, elever og engagerede personale.

Jeg har udover sin læreruddannelse, en baggrund som fotograf og grafiker, og har

drevet egen virksomhed gennem 6 år i København. Jeg bor i Nexø med min kone, vores to børn og hund.

Skriv mail