Camp i oktober

Oplev Bornholms Efterskole - det kunne være noget for dig!

Mere end en efterskole..
Start dit ø-eventyr her!

Overvejer du efterskole i 8, 9. eller 10. klasse?. Og lyder et ø-eventyr på solskinsøen Bornholm fristende?.
Så tilmeld dig en weekendcamp her, og prøv efterskolelivet og ø-eventyret!

Næste camp  er den 27.-28. oktober.

Du vil komme til at møde nogle af vores nuværende elever og lærere, som vil guide dig gennem weekendens aktiviteter. Du vil snuse til vores linjer og i det hele taget få en forsmag på, hvordan livet på Bornholms Efterskole kan være.

På selve rejsen vil du møde en person tilknyttet Bornholms Efterskole, som hjælper dig og de andre campdeltagere ordentligt fra Københavns Hovedbanegård mod Bornholms Efterskole. Vi sørger for billetter og alt andet praktisk – du skal bare møde op med en pakket taske og et åbent sind til den aftalte tid og det rette sted.

Prisen er 250,- inkl. forplejning, indlogering, undervisning og transport til og fra Københavns Hovedbanegård.

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt os gerne

Tilmeld dig her!

Billeder fra Bornholms Efterskole