Er du klar på Adventure?

Adventure Efterskole tilbyder Adventure fag for dig, der gerne vil udfordre dig selv, både fysisk om mentalt, i den fantastiske bornholmske natur.

Vi udnytter de helt unikke natur omgivelser som øen tilbyder, til at udbyde kompetencegivende moduler i fx. kajak, klatring, vandring, mountainbiking mm. Alle moduler afsluttes med en to-dages tur, hvor de aktiviteter der er gennemgået danner grundstenene for turen. Her afprøves modulets elementer og teorier i sammenhæng og praksis.

Adventure efterskole fås ikke bedre end på Bornholm. Naturen på Bornholm er som skabt til action og adventure – vidste du f.eks, at Bornholm er det eneste sted i Danmark, hvor der er klipper?

Adventure turene indeholder masser af friluftsliv og socialt samvær i den smukke bornholmske natu,r og de giver kompetencer, som er udover de mere praktiske og teoretiske, da man samarbejder om alt fra opsætning af lejr til optænding af bål, madlavning osv. 

Kom og vær med på vores adventure efterskole, hvor du rigtigt får prøvet kræfter – og grænser – med klippeklatring, rapelling, havkajak  med mere.

Så uanset om du leder efter adventure eller outdoor efterskole, er Bornholms Efterskole simpelthen stedet for dig. Der er uendelige muligheder for det helt store adrenalinkick på Bornholm!

Vælg vores Adventure Efterskole

Modulerne er inddelt i overordnede fokusområder. Fx. kunne et modul have fokus på vand, og ville eksempelvis kunne omhandle kajak, svømning, snorkling, coast steering mm.

Der findes ikke andre steder i Danmark med disse muligheder indenfor rækkevidde.

Der findes ikke andre steder i Danmark med disse muligheder for en rigtig adventure efterskole. Koncentrationen af klipper, hav og skov er unik, og vi skal ikke flytte os ret langt, før omgivelserne ændrer sig markant og nye muligheder opstår.
Vi benytter også ofte de mere specielle faciliteter som øen kan tilbyde. Fx bruger vi de store granitbruds særegne klipper og smukke søer, som med sine høje, lodrette vægge giver uanede muligheder for klatring, rapelling, kajakroning mm.

Er du mere til en linje med cykling? Så se vores linje Mountainbike efterskole

“Adventure Efterskole handler om at flytte sine personlige grænser. Det handler om at lære hvordan man reagerer i forskellige situationer, når man er træt og sulten. Og når ens fysiske grænser bliver afprøvet. Det handler om at erfare, hvordan ens grænser kan rykkes mere end man tror. Og så handler det selvfølgelig om at have det sjovt, at hygge sig og om at være sammen i naturen.”

- Bjarne Holm / Adventurelærer

Eventyr, samarbejde og udvikling

Du lærer dig selv at kende og du udvikler både tekniske, mentale og fysiske kompetencer – altid i samarbejde med dine kammerater. Kompetencer som du vil tage med dig.

Skal du være med næste år?

Tilmeld dig et skoleår på Bornholms Efterskole

Kontakt os