Danmarks måske hyggeligste efterskole

Bornholms Efterskole søger ny forstander

Forstander og ø-eventyr samtidig på en gang!
Kan man det?

Ja – for Bornholms Efterskole søger ny forstander.

Er du
personen, der vil stå i spidsen for Danmarks måske hyggeligste efterskole? – så læs videre for at finde ud af, om du er den rette.

Vi søger
en person med ledererfaring og et godt menneskekendskab til at sikre Bornholms Efterskole en fremtrædende plads blandt fremtidens skønne unge mennesker samt øens fantastiske beboere.

Du vil
som forstander få det øverste daglige ansvar med fokus på økonomi, faglighed og pædagogik, og du er selv med til at definere dine arbejdsopgaver. Vi forventer dog, at du prioriterer tid til at deltage i undervisning, tilsyn og samvær med eleverne.

Bornholms Efterskole – måske Danmarks hyggeligste
– er en efterskole i en rivende udvikling. Vi har i dag 90 elever og 18 ansatte, som har et tæt samarbejde med Bindernæs Efterskole på Sydlolland, der varetager den daglige administration.

Vores nuværende forstander er forstander på deltid og samtidig forstander på Bindernæs Efterskole. Vi forventer, at du som ny forstander har et ønske om at fortsætte det tætte samarbejde med Bindernæs Efterskole.

Vores beliggenhed er helt unik, vi ligger lige i udkanten af Rønne by og samtidig midt i Blykobbe skov. Vi er så privilegerede, at vi har en sti, i skoven, der fører os direkte ned til den skønneste badestrand.

Vi er kendt for vores tre linjer, Adventure, Gastro og Håndværk. Linjer, der alle understøttes af øens fortræffelige muligheder. Vi har elever på 8., 9. og 10. årgang. Vi er en af Arbejderbevægelsens efterskoler og med vores værdisæt og daglige almendannelse ønsker vi at forberede vores elever til det arbejdsliv, der kommer efter endt ungdomsliv.

Yderligere information
Har det vagt din interesse, og vil du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte daglig leder Janne Lærkedahl tlf. 28 40 67 13 eller bestyrelsesformand Jesper Holm tlf. 21 44 94 42, som også meget gerne viser skolen frem og tager en kop kaffe med dig.

Ansøgning og vilkår
Er du, efter læsning af stillingsannoncen, stadig interesseret og ser dig som den rigtige person – så send din ansøgning som én samlet PDF-fil til bestyrelsesformand jesper.holm@3f.dk senest fredag den 7. oktober 2022.

Tiltrædelse pr. 1. december 2022 eller snarest muligt herefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie grundskoler mv. af 16. april 2019.

Kontakt eventuelt Tilflytterservice (Business Center Bornholm) tlf. 31 21 88 80 eller tilflytter@bornholm.biz for at høre om de mange jobmuligheder på Bornholm for din partner og andre spørgsmål, der kunne være ved eventuel flytning til Bornholm.

Her kan du hente stillingsopslaget som PDF-fil.

Bornholms Efterskole søger ny forstander