Velkommen til Bornholms Efterskole

Mere end en efterskole. Bornholms Efterskole tilbyder 8, 9.og 10 klasse på efterskole. Takket være Bornholms enestående natur og omgivelser, får du som elev hos os ikke alene et efterskoleophold – men samtidig dit helt eget ø-eventyr på hele Danmarks solskinsø i Østersøen!

På Bornholms Efterskole er der tid og ro til at fordybe sig. Vi tilbyder en oplevelse, som er langt væk fra byens stressfulde hverdag. Vi bor midt i skoven, lige ved havet, tæt på klipperne. Det giver perspektiv og livskvalitet.

Samtidig giver den unikke natur mulighed for at udfordre sig selv med fuld fart, både på land, til vands og i højden. Dit ø-eventyr på Bornholm giver rig lejlighed for at kombinere efterskole med de vildeste adrenalin-kicks. Vidste du f.eks at Bornholm har Danmarks suverænt bedste MTB terræn, og helt unikke muligheder for at klatre i klipper? Vi har alle muligheder for at tilbyde den bedste adventure efterskole, lige uden for døren. Kom og vær med på Bornholms Efterskole!

Vi tror på at alle kan lære og bevare lysten til at lære. Vi tror på at alle gennem et motiverende fællesskab og differentieret undervisning, gennem udfordrende linjer og inkluderende engagement, kan udvide sin personlige og faglige horisont. Uanset om du overvejer efterskole i 8, 9 eller 10 klasse, tilbyder vi dig en skole med et stærkt sammenhold, trygge rammer og udfordringer. Såvel fagligt som menneskeligt vil du have alle muligheder for at udvikle dig rigtigt meget, med et år på efterskole hos os. Dit ø-eventyr starter lige her.

Kontakt Bornholms Efterskole hvis du vil vide mere. Vi afholder også løbende weekendcamps, hvor du kan få en forsmag på efterskolelivet og ø-eventyret inden du beslutter dig for et år på vores efterskole.

 

 

Camp 7. – 8.  september

Skoleåret 19/20

Fredagsbesøg

Se vores linjefag

png png

Det tager kun 3 timer fra Hovedbanegården

Bornholm er tættere på, end mange tror. Det tager kun tre timer, fra du stiger på bussen på Københavns Hovedbanegård, til du står af hurtigfærgen i Rønne – og så er der kun 5 min i bus til Bornholms Efterskole.

Læs mere