Måske Danmarks hyggeligste efterskole

Vi søger lærere

Bornholms Efterskole er i en rivende udvikling, som betyder, at vi i skoleåret 2021/22 udvider elevoptaget til 80 elever og søger derfor flere lærere.

Har du lyst til et udfordrende job i efterskolen med glade og forventningsfulde elever og et dynamisk og inspirerende kollegialt fællesskab?

Vi søger en frisk m/k, som sammen med skolens øvrige personale, vil styrke skolens profil på vores tre linjer Adventure, Erhverv & Håndværk samt Gastronomi.

Vi tilbyder

• et spændene job på en skole med mange muligheder
  • en velorganiseret efterskole med flotte faciliteter og skøn natur
  • et værdifællesskab i tråd med arbejderbevægelsens synspunkter, som vi arbejder ud fra
  • gode muligheder for efteruddannelse
  • et team af 15 dygtige og engagerede kollegaer

Vi forventer, at du

• har lyst og kompetencer til, at undervise i flere af følgende fag: engelsk, tysk, matematik samt andre naturvidenskabelige- og humanistiske fag
  • har lyst til, at almendanne, præge og udvikle fremtidens samfundsborgere
  • har lyst til at arbejde tværfagligt, hvor fagene integreres i oplevelser og undervisning udenfor klasselokaler
  • har lyst til at blive en del af efterskolelivets tætte atmosfære, og indgå i tilsynsarbejde i aften-, natte- og weekendvagter
  • med fordel kan undervise i et af vores linje- eller valgfag (har du kendskab og kan undervise i Håndværk & Design, så vil det være at foretrække)

Hvem er vi
Bornholms Efterskole er en almen efterskole, med 80 elever fordelt på 8. til 10. klasse. Bornholms Efterskoles bagland er 3F, hvorfor vi forventer, at du har en positiv afklaret holdning til de politiske og samfundsmæssige aspekter i arbejderbevægelsen.

Yderligere information
Fås hos forstander Finn Pedersen, tlf.: 30 92 11 70. Se også gerne på vores hjemmeside www.bornholmsefterskole.dk.

Har dette vakt din interesse, ser vi gerne din ansøgning. Ansøgningsfrist er tirsdag den 20. juli 2021 kl. 12.00. Ansøgningen sendes til info@bornholmsefterskole.dk, mrk. Ansøgning. Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og FSL.

Her kan du hente stillingsopslaget som PDF-fil.