Er du til ny nordisk madkultur, gastronomi og velsmag? Så er gastronomi efterskole på Bornholm lige dig!

Bornholm har udviklet sig til et gastronomisk centrum for nordisk madkultur, med en perlerække af nye og etablerede producenter, events og restauranter. Mad og velsmag er en del af den bornholmske selvforståelse. Bliv en del af det på gastronomi efterskole på Bornholm!

Gastronomi efterskole linjen er både for dig der kunne være med i Masterchef Junior allerede, og for dig der bare godt kan lide at lave mad, og som gerne vil lære mere. Gastronomi på efterskole henvender sig til dig, der gerne vil være kok, men lige så meget til dig der først og fremmest gerne vil inspireres og lære at lave fantastisk mad.
På linjen efterskole gastronomi arbejder vi med grundlæggende køkkenfærdigheder, lige fra hygiejne til legerede saucer og vilde råvarer, hentet i den bornholmske natur. Et bærende element i ny nordisk madkultur er, at vi laver mad af de gode, lokale, økologiske og sæsonbestemte råvarer. Og her er vi på gastronomi linjen så heldige, at gode råvarer til madlavning ikke fåes bedre nogen steder i Danmark, end her på Bornholm!

Hvad skal du kunne på gastronomi efterskole?

Linjen gastronomi kræver ingen forkundskaber, og er for alle elever med interesse for gastronomi og madlavning. Men eleverne på linjen gastronomi efterskole arbejder med mange af de samme områder som en masse af uddannelserne inden for gastronomi og madlavning. Så vil du være f.eks kok, gastronom eller ernæringsassistent, kan du bruge linjen gastronomi efterskole som dit springbræt.

Vil du være med på gastronomi efterskole og et år med store og små madoplevelser?

Mvh. Søren – lærer på Gastro.

”Alle har en holdning til mad. Alle har noget de kan lide og ikke kan lide. Laver man meget mad, vil man automatisk øge sin interesse for velsmag, produktion af fødevarer, madvaner osv. Vi kan igennem større madforståelse gøre vores verden lidt bedre.”

- Søren Lorenzen / lærer på Gastro

Gastronomi, madkultur og bearnaise

Gennem en vekslen mellem praktisk arbejde, samarbejde med producenter og restauranter, vil du få et bredt kendskab til gastronomi, madlavning og madkultur.

Skal du være med?

Tilmeld dig et skoleår på Bornholms Efterskole