Efterskole på Bornholm

Læs om livet på Bornholms Efterskole!

Kreativ efterskole fra Sjælland til Bornholm

Det er lettere end du tror, at komme til vores kreative efterskole fra Sjælland til Bornholm. Faktisk er det så nemt, at vi nærmest er en efterskole på Sjælland – bare med et ø-eventyr som bonus!. Derfor har vi også hvert år mange elever på efterskole 8-10 klasse, som kommer fra København og øvrige Sjælland.

Valget står mellem en kombination af tog og færge, bus og færge, eller med flyet fra Københavns Lufthavn. Vores elever foretrækker oftest at tage bussen fra Københavns banegård, eller fra Københavns Lufthavn, fordi det er den nemmeste løsning, men også fordi eleverne kan lide at følges ad, både tur retur fra efterskolen.

Bussen fra KBH kører helt til Ystad havn, hvor man border færgen til kreativ efterskole fra Sjælland til Bornholm. Dette er den billigste løsning, og bussen tager endda imod Mobilepay, nemmere bliver det ikke!
Fra selve Hovedbanegården tager hele turen under tre timer til ankomst.
Her kan du læse nærmere om transport

Hvorfor vælge Bornholms Efterskole?

Hvorfor så vælge Bornholms Efterskole, hvis man søger efterskole på Sjælland?. Hvis du udover et fantastisk efterskoleophold i 8, 9 eller 10 klasse godt kunne tænke dig dit helt eget ø-eventyr i et år, så har du svaret lige der. Og det koster ikke engang ekstra at tilbringe dit efterskoleophold på hele Danmarks solskinsø!.

Tværtimod har vi med vores linjer indtænkt muligheder for, at du på vores efterskole kan få fuldt udbytte af den fantastiske natur på Bornholm – og de muligheder den giver. Du kan f.eks vælge linjen Adventure Efterskole – med f.eks. klippeklatring, kajak og surfing. Eller Mountainbike Efterskole – Bornholm har Danmarks bedste MTB terræn, og er det eneste sted i landet med klipper. Vil du hellere lære at lave god mad, så er det Gastronomi Efterskole du skal vælge. Bornholm er verdenskendt for sin gastronomi – og du kan være med.

Valg af efterskole – og er efterskole noget for mig?

Men hvordan vælger man en god efterskole, når man ikke har prøvet at gå på en før?. Og er efterskole noget for mig?. Dette overvejer mange kommende elever, når de skal tage stilling til, om de skal starte på efterskole. Det kan vi godt forstå, og derfor tilbyder vi løbende konceptet “Prøv efterskole” – camp. Alle elever der overvejer efterskole på Sjælland og Bornholm inviteres til at prøve efterskolelivet og ø-eventyret en weekend på Bornholm.

Her kan du  tilmelde dig, og/eller læse nærmere om vores Efterskole Camp

Prøv en Kreativ Efterskole fra Sjælland til Bornholm

På Bornholms Efterskole byder hverdagen på en hyggelig atmosfære. Vi har mange rutiner som vi foretager i fællesskab, såsom vores måltider, morgen gåture, fællessang mm. På denne måde danner vi socialt fokus, så vi kan styrke vores fælleskab og knytte bånd.
Vores undervisning er varieret, og hverdagen er skemalagt som man bedst kender det. Dette er for at skabe ro og struktur i vores elevers hverdag.

Du kan læse nærmere om vores efterskole hverdag samt undervisning her.

Har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os

Tilmeld dig her!

Billeder fra Bornholms Efterskole