Kreativ efterskole på Bornholm

Bornholm har et unikt iværksættersamfund, hvor nye små producenter og kreative sjæle eksperimenterer med mange forskellige produkter. Det er dem vi skal lære af på Kreativ Iværksætter.

Har du en kreativ iværksætter i maven, så vil du finde masser af inspiration og kreativ næring i det bornholmske iværksættermiljø.
Vi trækker de lokale bornholmske virksomheder ind i undervisningen og prøver at lære af dem.
Kan man efterligne eller videreudvikle et produkt? Kan vi markedsføre det? Kan vi være kreative og innovative i processen? Kan vi gøre vores ideer til virkelighed?
Det er et par af de spørgsmål vi kommer til at arbejde med på Kreativ Iværksætter.

Film og Foto

Som mange andre kreative efterskoler bruger vi foto og film i flere af vores projekter. Det er en god måde at udtrykke sig på – også på sociale medier.

På Bornholms Efterskole stiller vi naturligvis de nødvendige værktøjer til rådighed i vores mediehus, som er indrettet med green screen, iMac’s med Photoshop, egne MacBooks til redigering af film, biograf og lydrum.

Så kom og vær med på Kreativ Iværksætter, hvis du vil arbejde fra idé til produkt, lære om markedsføring, film og foto og arbejde kreativt. Vi er mere end en kreativ efterskole.