Mød Thomas

Thomas Rothe Wollny ( Kok, gastronom, bager )

Køkken

Jeg er uddannet bager, kok og har taget VUU på Bornholms erhvervsskole. Er udannet kok fra Hotel Fredensborg i Rønne og bager fra Jensens Bageri i Rønne.

Jeg er 49 år gammel, har kone og en datter på 18 år.

Jeg var fra 1993 underviser på bager og siden kokkeuddannelsen på Bornholms erhvervsskole, har stået for kurser i chokolade, is og efteruddannelse af bagere. Jeg har også deltaget som mentor for kokkeelever i kokkemesterskaber i DK.

Derudover har jeg arbejdet på diverse restauranter, hoteller og cafèer, og kroer både som kok på gulvet men også som køkkenchef, hvor jeg blandt andet har været med til at starte nye koncepter/restauranter op o.s.v. Har også prøvet at bo i Seattle hvor jeg blev ansat i et Dansk bageri med 200 ansatte hvor jeg blev superviser i en afdeling med 24 ansatte i 3 1/2 mdr. Det har været en spændende rejse alt sammen.

Jeg har så nu efter mange år i branchen fået mulighed få at komme ud på denne dejlige efterskole og få lov til at køre køkkenet med stor frihed og i samarbejde med vores elever at lave noget god og ordentligt mad til alle ansatte og elever på skolen.

Skriv til Thomas