Rasmus Kvist

Hvem er Rasmus?

Forstander.
Underviser i Engelsk, Media og Mountainbike.

Jeg har været ansat på skolen siden august 2012, hvor jeg har fungeret som underviser og kontaktlærer og blandt andet stået for at udvikle skolens medielinje.

I 2016 blev jeg ansat som skolens forstander. Det lå måske ikke i kortene, da jeg blev ansat fire år tidligere, men ejerskabet til skolen var igennem årene blevet enormt og jeg føler at skolen er blevet “en del af mig” – og omvendt.

Energien og lysten til at drive efterskole er kæmpestor. Jeg glæder mig hver dag over, at kunne udvikle skolen og udnytte det fantastiske potentiale der ligger i dens omgivelser, elever og engagerede personale.

Jeg har udover sin læreruddannelse, en baggrund som fotograf og grafiker, og har drevet min egen virksomhed gennem 6 år i København. Nu bor jeg på Bornholm med min kone, vores to børn og hund.

Jeg er desuden dedikeret mountainbiker og surfer og elsker bornholms unikke natur og ikke mindst klipperne, skovene og bølgerne.

Skriv mail