Camp 17. - 18. marts

Oplev Bornholms Efterskole - det kunne være noget for dig!

Camp på Bornholms Efterskole

Vi mener, man skal vælge rigtigt første gang, man vælger efterskole.

For at du kan vide, om vi er noget for dig, holder vi løbende camps, hvor du kan prøve at være elev hos os et par dage. Du vil komme til at møde nogle af vores nuværende elever og lærere, som vil guide dig gennem weekendens aktiviteter. Du vil snuse til vores linjer og i det hele taget få en forsmag på, hvordan livet på Bornholms Efterskole kan være.

På selve rejsen vil du møde en person tilknyttet Bornholms Efterskole, som hjælper dig og de andre campdeltagere fra Københavns Hovedbanegård til Bornholms Efterskole. Vi sørger for billetter og alt andet praktisk – du skal bare møde op med en pakket taske og et åbent sind til den aftalte tid og det rette sted.

Tilmelding foregår her på siden. Praktiske oplysninger, betaling og program følger pr. mail et par uger op til campen.

Prisen er 300,- inkl. forplejning, indlogering, undervisning og transport til og fra Københavns Hovedbanegård.

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt os her

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen.

Tilmeld dig her!

Billeder fra Bornholms Efterskole