Prøv efterskolelivet på klippeøen »

Adventure – prøv kræfter med naturen

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Camps

Vær med til camp-weekend og prøv efterskolelivet

Overvejer du efterskole i 8. klasse, 9. eller 10. klasse? Og lyder et ø-eventyr på klippeøen Bornholm fristende?
Så tilmeld dig vores camp-weekend og prøv efterskolelivet og ø-eventyret!

OBS: Alle pladser på vores camp d. 31. oktober – 1. november 2020 er optaget. Her kan du se programmet »

Når du har deltaget på camp hos os, holder vi en plads på efterskolen til dig i 14 dage. Så har du tid til at tænke dig om.

Skriv dig op til næste camp

Snart planlægger vi vores næste camp-weekend og du har allerede nu mulighed for at skrive dig op – ganske uforpligtende.

Lige så snart vi planlægger dato og program for vores camp, vil du modtage en mail fra os med yderligere oplysninger samt mulighed for bindende tilmelding til campen. Deltagelsen kommer kun til at koste 350 kr. inkl. transport til og fra Københavns Hovedbanegård. Betaling opkræves efter bindende tilmelding til campen.

Vi kommer til at afholde arrangementet under COVID-19 retningslinjer med et begrænset antal deltagere for at sikre trygge rammer. Tilmelding vil være påkrævet.

Kom og oplev den unikke klippeø, mød os og andre camp-elever – og lær vores 3 linjer at kende:

• Adventure og Friluftsliv
  • Erhverv og Håndværk
  • Gastronomi – Gas, Grill og Røg

SKRIV MIG OP »

Reserver din plads til næste camp her: