logo

Cookie og Privatlivspolitik

1: GENERELT

Denne cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer.

Når du besøger dette website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

2. COOKIES

INTRODUKTION

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre brugeroplevelsen og vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade
videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som
f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook
  • Instagram

2.1 HVAD ER EN COOKIE?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2 I HVOR LANG TID OPBEVARER VI COOKIES?

De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende

2.2 I HVOR LANG TID OPBEVARER VI COOKIES?

De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 24
måneder fra dit seneste besøg på vores website.

2.3 HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at
klikke på dette link.

Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan som regel bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk
ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”.

2.4 HVAD BRUGES COOKIES TIL PÅ VORES WEBSITES?

Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og
øvrige brugeres interesser og ønsker.

2.5 COOKIES FRA ANNONCENETVÆRK

I dette afsnit finder du en oversigt over, hvilke annoncenetværk, der sender
cookies via vores website:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook
  • Instragram

Disse cookies bruges til at målrette annoncer mod dig baseret på, hvad der vurderes mest relevant ud fra indholdet på de sider, du besøger og har besøgt tidligere. Ønsker du ikke at indgå i disse netværk, kan du fravælge dem samlet
eller individuelt her: http://minecookies.org/fravalg.

2.6 KONTAKTOPLYSNINGER

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte: info@bornholmsefterskole.dk

3. PERSONOPLYSNINGER

GENERELT

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Websitet
indsamler ikke navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger uden samtykke.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i
strid med lovgivningen.

FORMÅL

Oplysningerne anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan
desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også
tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de
oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller
slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@bornholmsefterskole.dk. Hvis du vil
klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for
at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Bornholms Efterskole
Haslevej 103
3700 Rønne
Telefon: +45 56 95 13 43
Mail: info@bornholmsefterskole.dk
CVR-nr: 63447412