Prøv efterskolelivet på klippeøen

Mærk fællesskabet – og find venner for livet

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Mød os

Mød os på Nettet eller vær med til Camp-weekend

Vær med til camp-weekend

Overvejer du at tage 8. klasse, 9. eller 10. klasse på Bornholms Efterskole? Så vær med til camp-weekend d. 21. – 22. maj 2022 og prøv efterskolelivet og ø-eventyret!

Kom og oplev den unikke klippeø, mød os og andre camp-elever – og lær vores 3 linjer at kende:

• Adventure og Friluftsliv
  • Erhverv og Håndværk
  • Gastronomi – Gas, Grill og Røg

Tilmelding er påkrævet.

Mød os på nettet

Bornholms Efterskole tilbyder også online møder på Microsoft Teams for kommende elever og deres forældre.

Bestil en optagelsessamtale og hør mere om efterskolelivet på klippeøen. I kan tilmelde jer her på siden via formularen.

Book en samtale og en digital rundvisning på skolen »

Vi glæder os til at møde jer!

MØD OS PÅ NETTET

Vi tilbyder også online møder på Microsoft Teams for kommende elever og deres forældre.
Du kan bestille en optagelsessamtale via formularen her på siden og høre mere om efterskolelivet på klippeøen.
Book en samtale og en digital rundvisning på skolen – så aftaler vi dato og tidspunkt og glæder os til at møde dig!

Book et online-møde her:

Start dit ø-eventyr på vores camp-weekend og prøv efterskolelivet.

Kom og oplev Danmarks måske hyggeligste efterskole! Tilmelding er påkrævet.