Prøv efterskolelivet på klippeøen

Mærk fællesskabet – og find venner for livet

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Mød os

Kom til åbent hus eller vær med til camp-weekend

Mød os på Roskilde Dyrskue

Kom og mød os på Roskilde Dyrskue d. 31. maj – 2. juni 2024 – Danmarks største dyrskue og udendørs maskinudstilling med masser af oplevelser som fx traktortræk og madværksteder for hele familien.

Du kan træffe os på vores messestand i erhvervsudstillingen og høre mere om Danmarks måske hyggeligste efterskole og vores tre linjer:

Adventure & Friluftsliv, Erhverv & Håndværk og Gastronomi – Gas, Grill og Røg.

Åbent hus

Vi inviterer alle unge, forældre og nysgerrige til åbent hus på Danmarks måske hyggeligste efterskole lørdag d. 8. juni fra kl. 10.00 – 14.00 (Haslevej 103, Rønne).

Kom på besøg og få en rundvisning på skolen og hør mere om efterskolelivet, aktiviteter og linjefag.

Tilmelding er påkrævet.

Vi glæder os til at se jer på vores skønne efterskole!

Vær med til camp-weekend

Overvejer du at tage 8. klasse, 9. eller 10. klasse på Bornholms Efterskole? Så skriv dig op til vores næste camp-weekend og prøv efterskolelivet og ø-eventyret!

Snart planlægger vi de næste camps og du har allerede nu mulighed for at skrive dig op – ganske uforpligtende. Du vil modtage yderligere oplysninger på mail samt mulighed for bindende tilmelding til campen.

Tilmelding vil være påkrævet.

Kom på besøg

Går du med tankerne om at skulle på efterskole? Så skal du da komme og besøge os!

Du og din familie er velkommen til at besøge Danmarks måske hyggeligste efterskole, så I kan få en rundvisning, møde vores dygtige lærere og nuværende elever – og høre mere om efterskolelivet på klippeøen

Kom og hør mere om efterskolelivet på klippeøen!

Efterskolernes Dag 2024

Dato: 29. september 2024
Hvor: Bornholms Efterskole (Rønne) og Café Parforce (Klampenborg)

Vær med til Efterskolernes Dag 2024! Du og din familie kan enten komme til åbent hus på Bornholms Efterskole i Rønne eller møde os på Café Parforce på Klampenborg station.

Bemærk at tilmelding er påkrævet. Du kan selv vælge, hvornår du ønsker at deltage i Klampenborg hhv. Rønne:

• enten om formiddagen kl. 10:30
  • eller om eftermiddagen kl. 13:30

Åbent Hus

Vi inviterer alle unge, forældre og nysgerrige til åbent hus lørdag d. 8. juni fra kl. 10.00 – 14.00 (Haslevej 103, Rønne).

Kom på besøg og fald i snak med vores dygtige lærere og dejlige elever, få en rundvisning og se vores lokaler & faciliteter, hør mere om aktiviteter og vores 3 spændende linjer:

• Adventure og Friluftsliv
  • Erhverv og Håndværk
  • Gastronomi – Gas, grill & røg

Vi vil byde jer velkommen med kaffe & kage og fortælle mere om efterskolelivet på Danmarks måske hyggeligste efterskole.
Vi glæder os til at se jer !

Husk at tilmelding er påkrævet.

Du kan tilmelde dig her:

Efterskolernes Dag 2024

Går du i tankerne om at skulle på efterskole? Så skal du da komme og møde os på Efterskolernes Dag d. 29. september mellem kl. 10:30 – 16:00.

Du kan vælge enten at komme til åbent hus på Bornholms Efterskole i Rønne (Haslevej 103). Eller du kan møde os på Café ParforceKlampenborg station, hvor vores elever vil byde jer velkommen og vi bl.a. præsenterer vores tre linjer:

• Adventure og Friluftsliv
  • Erhverv og Håndværk
  • Gastronomi – gas grill og røg

Du kan selv vælge, hvornår du ønsker at deltage i Klampenborg hhv. Rønne:

• enten om formiddagen kl. 10:30
  • eller om eftermiddagen kl. 13:30

Her kan du hente programmet som PDF-fil »

HENT PROGRAM

Bemærk at tilmelding er påkrævet.
Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig Efterskolernes Dag 2024 her:

Kom på besøg

Vil du komme på besøg for at møde os og se Danmarks måske hyggeligste efterskole?
Du og din familie er velkommen til at besøge os, så I kan få en rundvisning, møde vores dygtige lærere og nuværende elever – og høre mere om efterskolelivet på klippeøen.

Vi opfordrer altid til at besøge skolen og tage en samtale, før man beslutter sig for at søge om optagelse.

Bestil et besøg via formularen her på siden – så aftaler vi dato og tidspunkt.
Vi glæder os til at møde dig!

Book dit besøg her:

Start dit ø-eventyr på vores camp-weekend og prøv efterskolelivet.

Kom og oplev Danmarks måske hyggeligste efterskole! Tilmelding er påkrævet.