Prøv efterskolelivet på klippeøen

Mærk fællesskabet – og find venner for livet

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Mød os

BOOK ET ONLINE MØDE eller følg os

Mød os på nettet

Bornholms Efterskole tilbyder i disse tider online møder på Messenger, Office team, Skype mm. for kommende elever og deres forældre.

På et tidspunkt vender hverdagen tilbage, men allerede nu skal der tages stilling til det næste skoleår. Derfor afholder vi optagelsessamtaler online og I kan tilmelde jer via formularen eller på vores Facebook-side.

Book en tid til en samtale og en digital rundvisning på skolen – vi glæder os til at møde jer!

Efterskolernes Dag

Dato: 27. september 2020
Hvor: Bornholms Efterskole (Rønne) og Bindernæs Efterskole (Rødby)

Mød os på Efterskolernes Dag d. 27. september 2020 fra kl. 11:00-17:00. Du og din familie kan enten komme til åbent hus på Bornholms Efterskole i Rønne eller møde os på Bindernæs Efterskole i Rødby.

Ring eller skriv for at høre mere!

Naja Maria Lundstrøm

Finn Pedersen

Janne Lærkedahl

Afdelingsleder

Nils Kristensen

Bjarne Holm

Jakob I. B. Jørgensen

Søren Madsen

Finn Pedersen

Torben Stapelfeldt

Slagter og køkken assistent

Thomas Rothe Wollny

Kok, gastronom, bager

MØD OS PÅ NETTET

I stedet for camps og fredagsbesøg tilbyder vi i disse tider online møder på Messenger, Office team, Skype mm. for kommende elever og deres forældre.