Prøv efterskolelivet på klippeøen

Mærk fællesskabet – og find venner for livet

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Mød os

Vær med til camp-weekend, Mød os på Messer eller BOOK ET ONLINE MØDE

Efterskolemessen Midtjylland

Dato: 22.-23. januar 2022
Hvor: Jysk Arena, Silkeborg

OBS:

Efterskolemessen i Silkeborg er desværre AFLYST pga. den aktuelle COVID-19 situation…

Efterskolemessen Sjælland

Dato: 12.-13. februar 2022
Hvor: Roskilde Kongres center

Mød os på Efterskolemessen i Roskilde d. 12. og/eller 13. februar fra kl. 10:00 – 16:00 og få et indtryk af efterskolelivet på klippeøen. Mød os og fald i snak, få svar på alle dine spørgsmål og hør mere om vores linjer Adventure & Friluftsliv, Erhverv & Håndværk og Gastronomi –  Gas, Grill & Røg.

Efterskolemessen Sydjylland

Dato: 5.-6. februar 2022
Hvor: Compass Congress Center, Rødekro

Kom og mød os på Efterskolemessen i Rødekro d. 5. og/eller 6. februar fra kl. 10:00 – 16:00. Få svar på alle dine spørgsmål, fald i snak med vores lærer og elever og hør mere om hverdagen på måske Danmarks hyggeligste efterskole.

Efterskolemessen Fyn

Dato: 26.-27. februar 2022
Hvor: Odense Congress Center

Mød os på Efterskolemessen i Odense d. 26. og/eller 27. februar fra kl. 10:00 – 16:00 og få et indtryk af efterskolelivet på klippeøen. Mød os og fald i snak, få svar på alle dine spørgsmål og hør mere om vores linjer Adventure & Friluftsliv, Erhverv & Håndværk og Gastronomi –  Gas, Grill & Røg.

Mød os på nettet

Bornholms Efterskole tilbyder i disse tider online møder på Microsoft Teams for kommende elever og deres forældre.

På et tidspunkt vender hverdagen tilbage, men allerede nu skal der tages stilling til det næste skoleår. Derfor afholder vi optagelsessamtaler online og I kan tilmelde jer her på siden via formularen.

Hør mere om efterskolelivet på klippeøen:

Book en samtale og en digital rundvisning på skolen »

Vi glæder os til at møde jer!

Vær med til camp-weekend

Overvejer du at tage 8. klasse, 9. eller 10. klasse på Bornholms Efterskole? Så skriv dig op til vores næste camp-weekend i 2022 og prøv efterskolelivet og ø-eventyret!

Snart planlægger vi de næste camp-weekender i 2022 og du har allerede nu mulighed for at skrive dig op – ganske uforpligtende.

Vi kommer til at afholde arrangementet i trygge rammer mht. COVID-19 og kommer til at være meget udendørs.

Tilmelding vil være påkrævet.

MØD OS PÅ NETTET

Vi tilbyder i disse coronatider online møder på Microsoft Teams for kommende elever og deres forældre.

På et tidspunkt vender hverdagen tilbage, men allerede nu skal der tages stilling til det næste skoleår. Derfor afholder vi optagelsessamtaler online og I kan tilmelde jer via formularen eller på vores Facebook-side.

Book en samtale og en digital rundvisning på skolen – så aftaler vi dato og tidspunkt og glæder os til at møde jer!

Book et online-møde her:

Start dit ø-eventyr på vores camp-weekend og prøv efterskolelivet.

Vi afholder arrangementet under COVID-19 retningslinjer med et begrænset antal deltagere. Tilmelding er påkrævet.