Prøv efterskolelivet på klippeøen

Mærk fællesskabet – og find venner for livet

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Mød os

vær med til camp-weekend eller BOOK ET ONLINE MØDE

Mød os på nettet

Bornholms Efterskole tilbyder i disse tider online møder på Microsoft Teams for kommende elever og deres forældre.

På et tidspunkt vender hverdagen tilbage, men allerede nu skal der tages stilling til det næste skoleår. Derfor afholder vi optagelsessamtaler online og I kan tilmelde jer her på siden via formularen.

Hør mere om efterskolelivet på klippeøen:

Book en samtale og en digital rundvisning på skolen »

Vi glæder os til at møde jer!

Vær med til camp-weekend

Overvejer du at tage 8. klasse, 9. eller 10. klasse på Bornholms Efterskole? Så skriv dig op til vores camp-weekend og prøv efterskolelivet og ø-eventyret!

OBS: Pt. kan vi desværre ikke afholde camp-weekender grundet corona restriktioner.

MEN: Snart planlægger vi vores næste camp-weekend og du har allerede nu mulighed for at skrive dig op – ganske uforpligtende.

Vi kommer til at afholde arrangementet under COVID-19 retningslinjer med bl.a. et begrænset antal deltagere. Tilmelding vil være påkrævet.

Finn Pedersen, forstander

Finn Pedersen

Skolelederne

Sisse Baunsgaard, lærer

Sisse Baunsgaard

Naja Maria Lundstrøm, lærer

Naja Maria Lundstrøm

Bjarne Holm, lærer

Bjarne Holm

Jacob I. Jørgensen, lærer

Jakob I. B. Jørgensen

Nils Kristensen, lærer

Nils Kristensen

Ronnie Olsen, lærer

Ronnie Olsen

Anne W. Hansen, lærer

Anne Wang Hansen

Øvrige medarbejdere på efterskolen

Øvrige medarbejdere

MØD OS PÅ NETTET

Vi tilbyder i disse coronatider online møder på Microsoft Teams for kommende elever og deres forældre.

På et tidspunkt vender hverdagen tilbage, men allerede nu skal der tages stilling til det næste skoleår. Derfor afholder vi optagelsessamtaler online og I kan tilmelde jer via formularen eller på vores Facebook-side.

Book en samtale og en digital rundvisning på skolen – så aftaler vi dato og tidspunkt og glæder os til at møde jer!

Start dit ø-eventyr på vores camp-weekend og prøv efterskolelivet.

Vi afholder arrangementet under COVID-19 retningslinjer med et begrænset antal deltagere. Tilmelding er påkrævet.