Prøv efterskolelivet på klippeøen

Mærk fællesskabet – og find venner for livet

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Mød os

vær med til Efterskolernes AFTEN 2021 eller BOOK ET ONLINE MØDE

Mød os på nettet

Bornholms Efterskole tilbyder i disse tider online møder på Messenger, Office team, Skype mm. for kommende elever og deres forældre.

På et tidspunkt vender hverdagen tilbage, men allerede nu skal der tages stilling til det næste skoleår. Derfor afholder vi optagelsessamtaler online og I kan tilmelde jer via formularen eller på vores Facebook-side.

Hør mere om efterskolelivet på klippeøen:

Book en tid til en samtale og en digital rundvisning på skolen »

Vi glæder os til at møde jer!

Efterskolernes Aften 2021

Dato: 13. januar 2021
Hvor: Bornholms Efterskole (Rønne)

Vær med til Efterskolernes Aften den 13. januar 2021 fra kl. 19.00-21.00. Du og din familie er velkommen til åbent hus på Bornholms Efterskole i Rønne.

Vores elever vil byde jer velkommen med en rundvisning, I kan få svar på alle spørgsmål, falde i snak med os og høre mere om efterskolelivet på klippeøen.

Du vil deltage? Så kontakt os. Vi glæder os til at se jer!

Finn perdersen profil billede

Finn Pedersen

Naja Maria Lundstrøm

lærer

Finn Pedersen

Janne Lærkedahl

Afdelingsleder

Nils Kristensen

Bjarne Holm

Jakob I. B. Jørgensen

Søren Madsen

Torben Stapelfeldt

Slagter og køkken assistent

Thomas Rothe Wollny

Kok, gastronom, bager

MØD OS PÅ NETTET

Vi tilbyder i disse coronatider online møder på Messenger, Office team, Skype mm. for kommende elever og deres forældre.

Book en tid til en samtale og en digital rundvisning på skolen – vi glæder os til at møde jer!

Start dit ø-eventyr på vores camp-weekend og prøv efterskolelivet.

Vi afholder arrangementet under COVID-19 retningslinjer med et begrænset antal deltagere. Tilmelding er påkrævet.