Prøv efterskolelivet på klippeøen

Mærk fællesskabet – og find venner for livet

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Mød os

vær med til Efterskolernes Dag 2021 eller BOOK ET ONLINE MØDE

Efterskolernes Dag 2021

Dato: 26. september 2021
Hvor: Bornholms Efterskole (Rønne) og café Parforce (Klampenborg)

Går du i tankerne om at skulle på efterskole? Så vær med til Efterskolernes Dag 2021 den 26. september. Du og din familie kan enten komme til åbent hus på Bornholms Efterskole i Rønne eller møde os på café Parforce på Klampenborg station.

Bemærk at tilmelding er påkrævet, så vi kan sikre trygge rammer. Du kan selv vælge, hvornår du ønsker at deltage i Klampenborg hhv. Rønne:

• enten om formiddagen kl. 10:30
  • eller om eftermiddagen kl. 13:30

Mød os på nettet

Bornholms Efterskole tilbyder i disse tider online møder på Microsoft Teams for kommende elever og deres forældre.

På et tidspunkt vender hverdagen tilbage, men allerede nu skal der tages stilling til det næste skoleår. Derfor afholder vi optagelsessamtaler online og I kan tilmelde jer her på siden via formularen.

Hør mere om efterskolelivet på klippeøen:

Book en samtale og en digital rundvisning på skolen »

Vi glæder os til at møde jer!

Efterskolernes Dag 2021

Går du i tankerne om at skulle på efterskole? Så skal du da komme og møde os på Efterskolernes Dag d. 26. september 2021 mellem kl. 10:30 – 16:00.

Du kan vælge enten at komme til åbent hus på Bornholms Efterskole i Rønne (Haslevej 103). Eller du kan møde os på café Parforce på Klampenborg station, hvor vores elever vil byde jer velkommen og vi bl.a. præsenterer vores tre linjer:

• Adventure og Friluftsliv
  • Erhverv og Håndværk
  • Gastronomi – gas grill og røg

Du kan selv vælge, hvornår du ønsker at deltage i Klampenborg hhv. Rønne:
• enten om formiddagen kl. 10:30
• eller om eftermiddagen kl. 13:30

Her kan du hente programmet som PDF-fil »

HENT PROGRAM »

Bemærk at tilmelding er påkrævet, så vi kan sikre trygge rammer.

Tilmeld dig Efterskolernes Dag 2021 her:

MØD OS PÅ NETTET

Vi tilbyder i disse coronatider online møder på Microsoft Teams for kommende elever og deres forældre.

På et tidspunkt vender hverdagen tilbage, men allerede nu skal der tages stilling til det næste skoleår. Derfor afholder vi optagelsessamtaler online og I kan tilmelde jer via formularen eller på vores Facebook-side.

Book en samtale og en digital rundvisning på skolen – så aftaler vi dato og tidspunkt og glæder os til at møde jer!

Book et online-møde her:

Start dit ø-eventyr på vores camp-weekend og prøv efterskolelivet.

Vi afholder arrangementet under COVID-19 retningslinjer med et begrænset antal deltagere. Tilmelding er påkrævet.