Prøv efterskolelivet på klippeøen og vær med til camp-weekend

Mærk fællesskabet – og find venner for livet

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Mød os

Vær med til camp-weekend, kom på besøg eller følg os

Efterskolemessen Midtjylland

Dato: 18.-19. januar 2020
Hvor: Jysk Arena, Silkeborg

Kom og mød os på Efterskolemessen i Silkeborg d. 18 og 19. januar fra kl. 10:00 – 16:00. Få svar på alle dine spørgsmål, fald i snak med vores lærer og elever og hør mere om hverdagen på måske Danmarks hyggeligste efterskole.

Efterskolemessen Sjælland

Dato: 25.-26. januar 2020
Hvor: Roskilde Kongres center, Roskilde

Mød os på Efterskolemessen i Roskilde d. 25. og 26. januar fra kl. 10:00 – 16:00 og få et indtryk af efterskolelivet på klippeøen. Mød os og fald i snak, få svar på alle dine spørgsmål og hør mere om vores linjer Adventure, Kreativ Iværksætter og Erhverv.

Efterskolemessen Sydjylland

Dato: 1.-2. februar 2020
Hvor: Compass Congress Center, Rødekro

Vær med til Efterskolemessen i Rødekro d 1. og 2. februar 2020 fra kl. 10:00 – 16:00. Kom og fald i snak med vores lærer og elever, hør mere om Bornholms Efterskole og få masser af inspiration til din næste fase af uddannelseslivet.

Campweekend og infodag

Dato: 22.-23. februar 2020
Hvor: Bornholms Efterskole, Rønne

Vær med til campweekend og prøv efterskolelivet og ø-eventyret! Kom og prøv kræfter med vores 3 linjer: Adventure og Friluftsliv, Kreativ Iværksætter og Erhverv og Håndværk

Oplev den unikke klippeø til lands og til vands, mød andre camp-elever og vær med til bålhygge og meget meget mere.

Eller kom til infodag lørdag d. 22. februar og hør mere om efterskolelivet på klippeøen.

Efterskolernes Dag

Dato: 27. september 2020
Hvor: Bornholms Efterskole (Rønne) og Bindernæs Efterskole (Rødby)

Mød os på Efterskolernes Dag d. 27. september 2020 fra kl. 11:00-17:00. Du og din familie kan enten komme til åbent hus på Bornholms Efterskole i Rønne eller møde os på Bindernæs Efterskole i Rødby.

Ring eller skriv for at høre mere!

Efterskolernes Aften

Dato: 13. januar 2021
Hvor: Bornholms Efterskole, Rønne

Kom på besøg og se skolen til Efterskolernes Aften d. 13. januar fra kl. 19.00 – 21.00. Du og din familie er velkommen til åbent hus på Bornholms Efterskole i Rønne. Kom og hør mere om efterskolelivet på klippeøen.

Ring eller skriv for at høre mere!

Finn Pedersen

Søren Scheel Lorenzen

Bjarne Holm

Jakob I. Jørgensen

Janne Lærkedal

Afdelingsleder

Finn Pedersen

Søren Madsen

Thomas Rothe Wollny

Køkkenchef

Ulla Thøgersen

Nils Kristensen

Kom på besøg

Du og din familie er altid velkommen til at besøge skolen efter aftale. Vi opfordrer altid til at besøge skolen og tage en samtale, før man beslutter sig for at søge om optagelse.

Vi tager imod besøgende første fredag i hver måned – så vælg i formularen, hvilken dag der passer jer bedst, så vi kan forberede os på jeres besøg.

Du har også mulighed for at møde os til Efterskolernes Dag søndag d. 27. september 2020 fra kl. 13.00-17.00 og på Efterskolernes Aften onsdag d. 13. januar 2021 fra kl. 19.00-21.00.

Lige så snart vi har modtaget jeres forespørgsel, kontakter vi jer med yderligere information samt assistance til at bestille de rigtige billetter.

Vi glæder os til at møde jer!