Prøv efterskolelivet på klippeøen

Mærk fællesskabet – og find venner for livet

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Mød os

vær med til camp-weekend eller BOOK ET ONLINE MØDE

Vær med til camp-weekend

Overvejer du at tage 8. klasse, 9. eller 10. klasse på Bornholms Efterskole? Så skriv dig op til vores næste camp-weekend i 2022 og prøv efterskolelivet og ø-eventyret!

OBS: Alle pladser på vores camp d. 13.-14. november 2021 er optaget.

MEN snart planlægger vi de næste camp-weekender i 2022 og du har allerede nu mulighed for at skrive dig op – ganske uforpligtende.

Vi kommer til at afholde arrangementet i trygge rammer mht. COVID-19 og kommer til at være meget udendørs. Tilmelding vil være påkrævet.

Mød os på nettet

Bornholms Efterskole tilbyder i disse tider online møder på Microsoft Teams for kommende elever og deres forældre.

På et tidspunkt vender hverdagen tilbage, men allerede nu skal der tages stilling til det næste skoleår. Derfor afholder vi optagelsessamtaler online og I kan tilmelde jer her på siden via formularen.

Hør mere om efterskolelivet på klippeøen:

Book en samtale og en digital rundvisning på skolen »

Vi glæder os til at møde jer!

MØD OS PÅ NETTET

Vi tilbyder i disse coronatider online møder på Microsoft Teams for kommende elever og deres forældre.

På et tidspunkt vender hverdagen tilbage, men allerede nu skal der tages stilling til det næste skoleår. Derfor afholder vi optagelsessamtaler online og I kan tilmelde jer via formularen eller på vores Facebook-side.

Book en samtale og en digital rundvisning på skolen – så aftaler vi dato og tidspunkt og glæder os til at møde jer!

Book et online-møde her:

Start dit ø-eventyr på vores camp-weekend og prøv efterskolelivet.

Vi afholder arrangementet under COVID-19 retningslinjer med et begrænset antal deltagere. Tilmelding er påkrævet.