Måske Danmarks hyggeligste efterskole

Mærk fællesskabet – og find venner for livet

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Skolen

Efterskolen ligger midt i Bornholms Nordskov og er tæt på stranden, havet og bare få meter fra Rønne midtby.

Som elev på Bornholms Efterskole får du ikke alene et fantastisk efterskoleophold – men samtidig dit helt eget ø-eventyr på Danmarks klippeø i Østersøen!
Bornholms enestående natur og omgivelser giver mulighed for at udfordre sig selv med fuld fart, både på land, til vands og i højden. Vores tre linjer gør alle brug af Bornholm på hver sin måde.

Finn perdersen profil billede

Finn Pedersen

Naja Maria Lundstrøm

lærer

Finn Pedersen

Janne Lærkedahl

Afdelingsleder

Nils Kristensen

Bjarne Holm

Jakob I. B. Jørgensen

Søren Madsen

Torben Stapelfeldt

Slagter og køkken assistent

Thomas Rothe Wollny

Kok, gastronom, bager

Varierende og differentierende

Vores undervisning følger både skemaer og byder på fordybelsesuger, hvor eleverne arbejder projektorienteret.
Undervisningen er både teoretisk og praktisk, foregår siddende stille og i bevægelse, inde og ude.

Faglig og tværfaglig

Vi veksler mellem faglig og tværfaglig undervisning. Et tværfagligt forløb har et overordnet emne, hvor der undervises og arbejdes med flere fag på samme tid til selve opgaveløsningen.

Efter elevernes behov

Vi tager udgangspunkt i elevernes faglige niveau og hvordan de bedst kan udvikle det. Samtidig vækker hhv. styrker vi elevernes evne og lyst til at lære, som trives bedst i et godt og tillidsfuldt socialt miljø.

Hverdagen

Læs mere om hverdagen på skolen med bl.a.

• morgensamling
  • gåture
  • skolerejser
  • galla
  • tjanser
  • fritidsaktiviteter mm.

Se hvad køkkenet på Bornholms Efterskole har at byde på, hvornår der er undervisning på skolen eller hjemrejse-weekend og hvornår du kan få besøg på skolen.

Det varer kun 3 timer fra hovedbanegården til Rønne

Fra 95,- kr.