Hvad koster et skoleår på klippeøen?

Måske Danmarks hyggeligste efterskole

Skolepenge

Prisen for et efterskoleophold hhv. din egenbetalingen (det du selv skal betale) er afhængig af dine forældres indkomst. Egenbetalingen er skolepengene fratrukket den indkomstbestemte elevstøtte fra staten til efterskoleophold, som alle danske elever er berettigede til at få. Ring til skolens kontor på tlf. 56 95 13 43 og få lavet en beregning af statsstøtten.

INDMELDELSESGEBYR OG OPSTARTSPAKKE

Der opkræves et indmeldelsesgebyr på kr. 2.000,- samt opstartspakke kr. 1.000,- efter du har været til informationsmøde på skolen. Når gebyret/opstartspakken er indbetalt, og du har modtaget skolens skriftlige accept, er du endelig optaget.

SKOLEPENGE

Prisen for et efterskoleophold i 2021/22 er kr. 2.450,- pr. uge, og i 2022/23 på kr. 2.500,- pr. uge.
Prisen dækker alt omkring opholdet på skolen undtagen lommepenge og udlæg/regninger.

STATSSTØTTE

Skolen søger statstilskud til efterskoleopholdet, hvis størrelse er afhængig af husstandens indkomst og formueforhold to år forud for skoleårets start. Statsstøtten er nu laveste 616,- pr. uge og højeste er på 1.279,-. Ring til skolens kontor på tlf. 56 95 13 43 og få lavet en beregning af statsstøtten.

ANSØGNINGSSKEMAER M.M.

Ansøgningsskemaer til statsstøtte og andre vigtige informationer udsendes fra skolen i foråret før skolestart.

ETIK OG KONTRAKT

Bornholms Efterskole følger Efterskoleforeningens anbefalinger og regler for efterskolekontrakter – se Etik og Kontrakt her »

Alle ovenstående priser er med forbehold for evt. reguleringer. Siden vil løbende blive opdateret ved ændringer.

Bliv elev på Bornholms Efterskole

Bornholms Efterskole tilbyder 8. klasse, 9. og 10. klasse på efterskole. Takket være Bornholms enestående natur og omgivelser, får du som elev hos os ikke alene et efterskoleophold – men samtidig dit helt eget ø-eventyr på hele Danmarks solskinsø i Østersøen.

Vi tilbyder dig en efterskole med et stærkt sammenhold, trygge rammer og udfordringer. Såvel fagligt som menneskeligt vil du have alle muligheder for at udvikle dig rigtigt meget, med et år på efterskole hos os.

Bliv elev – og start dir ø-eventyr!

TILMELD DIG HER