logo

Start dit ø-eventyr på Bornholms Efterskole

Oplev friluftsliv i de bornholmske klipper

Mærk fællesskabet – og find venner for livet

Tilmelding

Hvordan bliver jeg elev?

For at blive elev på Bornholms Efterskole, skal vi først have en tilmelding fra dig og dine forældre. Benyt hertil vores tilmeldingsskema.

Når du har sendt din tilmelding, vil vi i løbet af et par dage tage kontakt til dig med henblik på din opstart på Bornholms Efterskole.

Du er først endeligt optaget som elev på skolen, når du har tilmeldt dig, været til opstartssamtale, har udfyldt og underskrevet skolekontrakten samt indbetalt gebyr/opstartspakken på i alt kr. 3.000,-. Du kan se kontrakten her: skolekontrakt for Bornholms Efterskole »

Udfyld formularen og start dit skoleår:

1

Tilmelding

For at blive elev på Bornholms Efterskole, skal vi først have en tilmelding fra dig og dine forældre. For at blive tilmeldt, bedes du udfylde formular herover.

2

Bekræftelse

Du vil i løbet af et par dage modtage en skriftlig bekræftelse med skolekontrakten samt opkrævning af indmeldelsesgebyr på kr. 2.000,- og opstartspakken på kr. 1.000,-.

3

Optagelse

Du er først endeligt optaget som elev, når du har tilmeldt dig, været til opstartssamtale, har returneret skolekontrakten og indbetalt gebyr/opstartspakken på i alt kr. 3.000,-.

Start dit ø-eventyr på vores camp-weekend og prøv efterskolelivet.

Kom og oplev Danmarks måske hyggeligste efterskole! Tilmelding er påkrævet.

Hvad koster et skoleår på Bornholms Efterskole?

Efterskolerne.dk kan du beregne, hvad et efterskoleophold i skoleåret 2023/2024 koster på Bornholms Efterskole: