Jakob I. Jørgensen

Hvem er Jakob?

Jeg er født i 1986, er gift og har 2 drenge.

Igennem mange år har jeg dyrket og arbejdet med adventure og friluftsliv.

Jeg er uddannet lærer på Den frie Lærerskole med linjefagene: Naturfag, Idræt, matematik, friluftsliv og historie/samfundsfag.

Som lærer er det bedste for mig at kunne finde og inspirere mine elevers interesse for adventure og de naturvidenskabelige fag. Det at kunne kombinere disse to fag giver undervisningen et fundament til at arbejde og forstå vores eksistens.

På Bornholms Efterskole får jeg mulighed for at være en del af elevernes faglige og sociale udvikling, som for dem betyder rigtig meget i livet. Dette sætter jeg en ære i at være med til at give.

Jeg vil gerne være med til at danne nogle demokratiske og selvbevidste unge der finder vigtigheden i et fællesskab.

Jeg elsker et smil på læben, skønne kollegaer og elever og rigtig god mad på efterskolen 😉

Skriv mail