Trine Nielsen

Adventurelærer

Født og opvokset på Fyn, hvorfra jeg flyttede til København efter studentereksamen. Fra 2006 til 2013 har jeg rejst og boet i Asien og Caribien som dykkerinstruktør og læst min bachelor som marinbiolog i Australien. Min kandidat som civilingeniør har jeg læst tilbage i København, hvorefter min kæreste og jeg flyttede til Bornholm i sommeren 2017.

Jeg dyrker udendørslivet, og netop derfor er vi nu bosat på Bornholm hvor man altid er tæt på skov, strand og klipper. Jeg er uddannet dykkerinstruktør og vægklatreinstruktør. Derudover har jeg arbejdet som kajak guide og sejlet i min fritid. Jeg nyder, når jeg kan tage på vandretur med overnatning i telt og gå lange ture med mine to hunde.

Jeg fungerer pt. som kontaktlærer, hvor jeg er en del af den enorme støtte som eleverne har dagligt for at kunne udvikle sig både fagligt og socialt. Derudover er jeg en del af Adventure linjen, hvor jeg til foråret får muligheden for at begejstre eleverne med blandt andet klatring og vandsport.