Her er der plads til alle

Tilmeld dig Bornholms Efterskole – udfyld formularen og start dit skoleår nu!

Er du ikke sikker på, om det skal være Bornholms Efterskole, så prøv os af på en af de camps vi løbende holder. Det giver dig mulighed for at opleve skolen hen over et døgn for kun 250,- inkl. rejse t/r fra Københavns Hovedbanegård, forplejning, fede oplevelser hele weekenden og en reserveret skoleplads i 14 dage.

Se mere om vores efterskolecamps og tilmeld dig her

Vi glæder os til at se dig!

Efterskolecamp

Vi afholder efterskolecamps i løbet af året, hvor du har mulighed for at komme på besøg og afprøve livet som elev på Bornholms Efterskole på to dage. Programmet vil byde på smagsprøver af skolens hverdag og du vil fx kunne prøve at klatre og rapelle, filme dagens udfordringer og afprøve dine evner i at klippe og redigere det filmede. Det hele sammen med og under kyndig vejledning af vores nuværende elever.

Kontakt os for at høre mere og tilmelde dig efterskolecamp

Besøg os eller mød os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at besøge skolen eller høre mere. Vi opfordrer altid til at besøge skolen og tage en samtale, før man beslutter sig for at søge om optagelse.
Man har også mulighed for at møde os andre steder. Fx tager vi til Hareskoven på efterskolernes dag og giver en smagsprøve på Bornholms Efterskole, med personlige samtaler og mulighed for en tur på mountainbike i omgivelser der ligner skolens. Desuden kan du møde os på messer og lignende.

Følg med på vores Facebookside for at se hvornår du kan møde os

file-2 copy

Statsstøtteskema