Mød Ronnie

Linje: Adventure, historie og samfundsfag 8. + 9. + 10. klasse og fællestimen

Ronnie Olsen, lærer

Jeg hedder Ronnie.
Født i året 1989, opfostret på Østfyn hvor jeg har boet hele mit liv, indtil jeg flyttede til Rønne i 2019.

Tidligere har jeg taget følgende uddannelser (fordi jeg elsker at lære nye ting): dyrepassergrundforløbet på Kold College, guideuddannelsen hos Service&Co., HG på Nyborg-Kerteminde Handelsskole og HF på VUC-FYN, jeg har derudover været lærerstuderende på Campus Bornholm.

Til dagligt nyder jeg den bornholmske natur, og når jeg rigtigt skal slappe af springer jeg lidt faldskærm.

Jeg elsker mit arbejde på efterskolen, da det er med til at fuldende mig som menneske; gode kompetente kollegaer og skønne elever som altid kan få mig i godt humør. Jeg gør en dyd ud af at møde livet med oprejst pande og et smil på læben.

Skriv til Ronnie