Kør Mountainbike i Bornholms unikke natur

Mountainbike Efterskole på Bornholm, er et oplagt sted dyrke mountainbike, med den bornholmske natur dannes de perfekte rammer til en unik oplevelse. Vi har nogle af danmarks bedste instruktører til rådighed og i skolens baghave ligger et af de spor, øen bliver ved med at få flere af. Det var helt oplagt, at vi på Bornholms Efterskole skulle have en mountainbikelinje. MTB efterskole bliver bare ikke bedre end på Bornholm – øen har det bedste MTB terræn i Danmark.

Hvis du leder efter en mountainbike efterskole, er du altså kommet til den bedste lige her!

Vælg Mountainbike Efterskole på Bornholm

I undervisningen vil vi tage udgangspunkt i øens mangfoldige og alsidige singletracks, konkurrencer, DM i mountainbike for efterskoler og ture til udlandet – alt sammen for at give dig bevis på, at du kan fungere som instruktør og lede en mindre gruppe rundt i den danske natur. Hvis du altså består vores 4 moduler, som i grove træk handler om teknisk træning, fysisk træning, gruppeledelse og sikkerhed. Du vil atså også kunne opnå nogle dokumenterbare færdigheder, ved at vælge mountainbike efterskole hos os.

Underviserne er en blanding af passionerede og tidligere ungdomstrænere fra lokale klubber, samt nogle af Danmarks bedste instruktører fra Flowteknik og Trailskipper Bornholm, som i øvrigt også er dem, der bygger og vedligeholder øens spor og står bag flere instruktøruddannelser rundt omkring i landet.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i dit niveau og ambitioner. Vi har kompetencerne og forholdene til at udvikle dit cykelløb, hvad enten du er nybegynder eller konkurrencerytter. Hvis du vælger MTB efterskole på Bornholms Efterskole, bliver du med sikkerhed bedre til at køre mountainbike!

Så du skal vælge vores mountainbikelinje, hvis du ønsker et år med oplevelser på mountainbike, du ikke får andre steder i landet.

Mountainbikelinjen er lavet i samarbejde med MTB Tours i Hareskoven. Det betyder blandt andet at vi dermed kan tilbyde yderst favorable muligheder for køb af cykler og udstyr, både før og under efterskoleopholdet.

Hvis du skal på efterskole og har interesse for MTB efterskole, så er Bornholm stedet for dig.

Se også vores adventure linje.

“Mountainbike på Bornholm er unikt. Vi har nogle forhold herovre, som kan gøre alle vilde med sporten”

- Troels Bernth / mountainbikeinstruktør, sporbygger og lærer på Mountainbike

Mountainbikelinjen vil:

– Udvikle dine tekniske færdigheder
– Give dig basal viden om fysisk træning
– Give dig konkrete formidlingsværktøjer
– Give dig 1. hjælps-kursus
– Give dig viden om sikkerhed for dig selv og dine kammerater
– Give dig bevis på, at du kan lede en mindre gruppe på mountainbike

EfterskoleCamp

27. og 28. oktober 2018

Tilmeld

NæsteSkoleår

Tilmeld dig skoleåret 19/20

Tilmeld

FredagsBesøg

Kom på besøg første fredag i måneden

Tilmeld