Camp på Bornholms Efterskole

Det kunne være noget for dig!

Start dit ø-eventyr på camp

Overvejer du efterskole i 8, 9. eller 10. klasse? Og lyder et ø-eventyr på solskinsøen Bornholm fristende?
Så tilmeld dig en weekendcamp her, og prøv efterskolelivet og ø-eventyret!

Næste camp: 11. – 12. maj 2019.

Du vil komme til at møde nogle af vores nuværende elever og lærere, som vil guide dig gennem weekendens aktiviteter. Du vil opleve Bornholms natur midt i det blomstrende forår. Vi skal op i området omkring hammeren og klatre på klipper (alle kan være med!), padle kajak og køre mountainbike. Måske er vejret til en shelterovernatning, hvis man har lyst. Ellers er der en varm seng på efterskolen at komme hjem til 🙂

Prisen er 250,- og er inkl. transport til og fra Københavns Hovedbanegård. Betaling kan gøres på Mobilepay: 75356 efter tilmelding her på siden. Mærk betaling “Camp – navn på campdeltager”.

Når du har deltaget på camp hos os holder vi en plads på efterskolen til dig i 14 dage. Så har du tid til at tænke dig om.

Vi glæder os til at se dig!

Bornholms Efterskole

Tilmeld dig her!